GG-02
24
ÓRA
Élelmiszerhulladék komposzttá alakítása.
90%
MAX
Volumen csökkenési ráta.
2
TONNA
Feldolgozott élelmiszerhulladék évente.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK
Konyhák
Kávézók
Iskolák
Irodai konyhák
Teszt konyhák???
A GG-02 innovatív és effektív megoldást kínál az élelmiszerhulladék otthonunkban történő hasznosítására. A komposztáló berendezés akár 4 kg élelmiszerhulladék komposzttá alakítására képes naponta. Az élelmiszerhulladékból értékes, újrahasznosítható, tápanyagban gazdag végtermék keletkezik, amely műtrágyaként hasznosítható növények, zöldségek és gyümölcsök termesztése során. 80-90%-os a csökkenési ráta, a komposztot hetente szükséges eltávolítani az egységből. A komposztáló berendezés a hulladékmennyiség csökkentését teszi lehetővé, ezáltal csökkenti az organikus hulladék által generált metángázok mennyiségét, a szén kibocsájtást és az ökológiai lábnyomot.

Általános adatok
KAPACITÁS
4 kg/nap
120 kg/hónap
2 tonna/év
KEZELÉSI IDŐ
24 óra
ÁTLAGOS VOLUMENCSÖKKENÉS
80-90%
Elektromosság
felhasználás
ELEKTROMOSSÁG FELHASZNÁLÁS
110-240 v
50-60 Hz
MAXIMÁLIS ERŐ
240 W
ENERGIA FOGYASZTÁS
60-90 kWh/hónap
Specifikációk
DIMENZIÓK MILIMÉTERBEN
Szélesség: 457 mm
Mélység: 457 mm
Magasság: 762 mm
SÚLY KILOGRAMMBAN
Súly: 27 kg


GG-02
GG-02
KISÜZEMI ALKALMAZÁSOK
A GG-02 egy elektromos komposztáló egység, amely ideális kis mennyiségű élelmiszerhulladék komposzttá alakítására. A GG-02-es berendezésünket háztartások, kávézók, iskolák és irodák számára fejlesztettük ki. A GG-02 komposztáló berendezés Acidulo mikrobákat alkalmaz az élelmiszerhulladék komposzttá alakítására. 24 óra alatt tápanyag gazdag végtermék keletkezik, amely kertekben műtrágyaként felhasználható.

Kompakt
A GG-02 kis ökológiai lábnyommal rendelkezik, könnyen üzembe helyezhető és kis méretének köszönhetően közel elhelyezhető az élelmiszerhulladékhoz.
Könnyű használat
Nyissa ki a berendezés tetejét, majd helyezze be az élelmiszer hulladékot. A fedél lezárásával a komposztáló berendezésben az Acidulo mikrobák azonnal elkezdik az élelmiszerhulladék komposzttá alakítását.
